Slotenmaker Antwerpen De Sleutel en Sloten Specialist - locksmith antwerp

423 reviews

Ruggeveldlaan 513, 2100 Antwerpen, Belgium

www.slotenmakerinantwerpen.be

+32492204234

About

Slotenmaker Antwerpen De Sleutel en Sloten Specialist - locksmith antwerp is a Emergency locksmith service located at Ruggeveldlaan 513, 2100 Antwerpen, Belgium. It has received 423 reviews with an average rating of 5.0 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

 • The address of Slotenmaker Antwerpen De Sleutel en Sloten Specialist - locksmith antwerp: Ruggeveldlaan 513, 2100 Antwerpen, Belgium

 • Slotenmaker Antwerpen De Sleutel en Sloten Specialist - locksmith antwerp has 5.0 stars from 423 reviews

 • Emergency locksmith service

 • "Ik ben bijzonder tevreden over de service van De Sleutel en Sloten Specialist"

  "Een top sloten maker! Correct, eerlijk , super snel geholpen! Ik had eerst een plaatselijke slotenmaker gecontacteerd voor mijn slot te maken"

  "ik ben via Google gaan zoeken naar een eerlijke en transparante slotenmaker in Antwerpen"

  "Top top service! Deze slotenmaker is echt geweldig, hij was binnen enkele minuten op tijd op locatie en heeft me goed geholpen"

  "Ik trok mijn voordeur dicht en daar stond ik met mijn slot in de handen"

Reviews

 • H. DE VRIESE

Ik ben bijzonder tevreden over de service van De Sleutel en Sloten Specialist. Ik kende deze firma niet - maar na een inbraak in mijn woning was deze firma als enige in de regio Antwerpen-Stad in staat (na een zoektocht op internet en een rondvraag bij enkele andere firma's) om mij binnen het uur ter hulp te komen en mijn woning, waarvan de voordeur geforceerd was, weer slotveilig te maken. Een dag later kwam deze firma, perfect volgens de afspraak, de verdere reparaties uitvoeren om ook esthetisch alles af te werken en in de oorspronkelijke staat te herstellen. Alle werken zijn professioneel uitgevoerd en werden intussen aan een eerlijke en vooraf besproken prijs gefactureerd. De medewerker was bovendien een erg vriendelijke man voor wie geen moeite teveel was - hij gaf mij ook nuttige tips en inlichtingen over de volgende stappen die ik moet zetten om de overige schade van de inbraak te laten herstellen. Vandaar deze lovende review! Zoek je een slotenmaker waarbij je op snelle en goede service kunt rekenen? Ik raad iedereen aan om De Sleutel en Sloten Specialist te contacteren.

 • tara arien

Een top sloten maker! Correct, eerlijk , super snel geholpen! Ik had eerst een plaatselijke slotenmaker gecontacteerd voor mijn slot te maken. Maar deze was alles behalve correct, en wou profiteren van de zaak. Dat was hier absoluut niet het geval. Deze slotenmaker heeft ons ontzettend goed geholpen. En voor een fractie van de prijs tov de andere slotenmaker. Aangezien hij enkel het geen heeft hersteld wat nodig was! Ook als je niet in het centrum van Antwerpen woont kan je deze slotenmaker dus contacteren. Ik denk dat het ons 900€ MINDER heeft gekost door het door hem te laten maken dan door de andere slotenmaker. En mijn slot doet het terug helemaal prima en draait terug vlot in het slot. Wij zijn super blij. Nogmaals bedankt

 • youssra youssra

ik ben via Google gaan zoeken naar een eerlijke en transparante slotenmaker in Antwerpen. ik ben uit gekomen op dit bedrijf. ik heb direct gebeld en er werd meteen opgenomen. het probleem heb ik meteen aangekaart en er kon dezelfde dag nog een professionele slotenmaker langs komen. de prijs werd al meteen afgesproken. Een eerlijke prijs was het. het probleem is direct opgelost en ik ben blij dat ik eerst goed ben gaan kijken naar een goede, eerlijke en professionele slotenmaker. ik raad dit bedrijf zeker aan!!

 • Ibtissame Malki

Top top service! Deze slotenmaker is echt geweldig, hij was binnen enkele minuten op tijd op locatie en heeft me goed geholpen. Ik zal deze slotenmaker iedereen aanraden!! Echt waar een betere slotenmaker als deze , en die ook nog eens meteen bij je is , ga je echt niet vinden super super tevreden dus Bedankt nogmaals voor je hulp slotenmaker Antwerpen

 • Wendy V

Ik trok mijn voordeur dicht en daar stond ik met mijn slot in de handen. Nadat ik had gebeld,werd al snel geholpen,binnen het half u was hij er. Mo de sleutelmaker was erg vriendelijk en duidelijk. Hij legde goed uit wat er aan de hand was ,hoe dit kwam en wat hij hieraan kon doen en wat het zou kosten. Alles verliep vlot zoals afgesproken.

 • Lorena

Redder in nood nog nooit zo een goeie vakkundige klantvriendelijke en snelle service meegemaakt. Gebeld en hij kwam er gelijk aan. Het slot zelf was binnen 10 minuten vervangen door een gecertificeerd slot. Het oude slot kon ik nog hergebruiken als ik dat zou willen. Petje af, beter kan het gewoon niet, super goed en echt een aanrader!

 • Rune De Keye

Heel goede service! Ik heb op zondag gebeld en 10 minuten later stond de slotenmaker er om mij terug binnen te laten in mijn appartement. De vriendelijke jongeman heeft in no-time een nieuw slot geplaats aan een correcte prijs. We kregen er ook 3 nieuwe sleutels bij. Wij zijn heel tevreden over locksmith antwerp, hier moet je zijn.

 • Ingrid Roosen

Bedankt voor de zeer goede service! Heel snel ter plaatse, vlotte communicatie, vakkundig geholpen. Het was zeker geen voor de hand liggend probleem en waar anderen zouden afhaken, ben je blijven zoeken naar de oplossing en binnen de kortste keren was het dan ook opgelost. En voor een heel redelijke prijs. Een aanrader!

 • Mohamed Yaznasni

De service was van een topniveau!!! Zeer fijne én eerlijke man. Professioneel, nauwkeurig en gedetailleerd in zijn werk! Daarenboven zeer aangenaam in de omgang. Vanaf vandaag ken ik maar 1 adres waar ik nog zal aankloppen, want naast de topservice, past hij ook nog eens eerlijke prijzen toe. Een ware aanrader !

 • Brientje

Super snelle service! Vriendelijkheid top. Hebben er alles aan gedaan om mij zware kosten te besparen ivm nieuw slot en het was zwaar werk want het is er eentje met beveiliging tegen inbraak onze deur. Wij danken jullie ik hoop het niet maar als we ooit nog eens iets voor hebben bellen we jullie zekers weer op!!

 • Stefan Serneels

Beste slotenmaker die er te vinden is, heel vriendelijk, kent zijn vak en was zeer snel ter plaatse toen we belde op een zaterdag omdat ik opgesloten zat in mijn appartement wegens het vorige slot blokeerde, echte aanrader!Zeer schappelijke prijs in vergelijking met andere slotenmakers.

 • kristof sneyers

Deze man moet je hebben. Snel, professioneel en vriendelijk. Niets is teveel gevraagd. In geen tijd heeft hij ons kunnen bevrijden uit het appartement, het slot vervangen en extra sleutels bijgemaakt. Dit alles aan een correcte prijs. Wij zijn alvast zeer tevreden. Top service.

 • Mohin Dorani

Na telefoontjes met enkele slotenmakers heb ik zoveel verschillende manieren gehoord van hoe ze extra tarieven toevoegen maar niet bij deze, een eerlijke correcte persoon die mijn probleem in 10min heeft opgelost op een zaterdag. Mensen zoek ni verder je bent bij juiste persoon

 • patrick willocx

Snel ter plaatse, had ook snel het probleem door. Duidelijke uitleg gekregen, was niet opdringerig, gewoon efficiënt. Vakkundig geholpen met uiteindelijk een nieuw slot (was wel degelijk kapot) en nieuwe sleutels, en dat voor een niet overdreven prijs. Goed gedaan. Dankjewel!

 • Ronny Wouters

Mo De Sloten-tovenaar! Maandag liep de pen van mijn slot (voordeur) vast en het was onmogelijk dit op conventionele wijze open te krijgen. Dit was buiten de kennis en kunnen van Mo gerekend. Dankjewel Mo! PS: daarbovenop gaf hij me nog goede raad ook nog! Topkerel.

 • Patrick Verbeek

Heel stom, deur dichtgetrokken met sleutel aan de binnenkant. Gebeld en de slotenmaker was er binnen veertig minuten, hield ons op de hoogte van z’n ETA, prijs van tevoren opgegeven. Ter plaatse ons zelf veroorzaakte probleem snel opgelost, zeer goede service.

 • nihad belkhiri

Hele goede ervaringen mee! Zeer secure werker, luisterde goed naar onze wensen. Slot voordeur vervangen door driepuntsslot en voor andere deuren ook prima oplossingen bedacht. Heel ervaren en deskundig, hij weet precies waar hij het over heeft. Topper!!!

 • Mo Majdoubi

Ik ben super goed geholpen me deur wilde niet meer open gaan en dit bedrijf heeft mij enorm geholpen door binnen 30minuten te plaatsen te zijn. Me deur snel opgekregen en het probleem verholpen voor een goede prijs met garantie . Ik raad dit zeker aan

 • Iliaa Mz

Kapotte Meerpuntsluiting, waardoor ik die via een vriend deze bedrijf heb gevonden. Dit bedrijf uiteindelijk gebeld ze konden direct ter plaatsen komen en hebben het probleem verholpen Professioneel, vriendelijk, betaalbaar en doet wat hij moet doen.

 • Pandake El

Deze mannen waren enorm vriendelijk aan de lijn en super snel ter plaatse nadat ik mezelf ‘s avonds had buitengesloten. Niks dan lof over de snelheid en vriendelijkheid en de manier van werken! Aanrader voor ieder met dit probleem. Nogmaals bedankt!

 • Judith Kreher

We hebben ons s'avonds buiten gesloten en dat met een kleine baby. Binnen 30 minuten was hij ter plaatse en het was niet evident om de deur open te krijgen maar hij bleef doorgaan en uiteindelijk is het gelukt aan een redelijke prijs! Dikke merci!

 • Inge Cools

Erg snelle en perfect uirgevoerde herstelling. Heel aangenaam persoon die duidelijk uitlegt wat moet gedaan worden en het probleem professioneel, snel en accuraat oplost. Zeker een aanraders als je een probleem hebt met een slot in of van je huis.

 • Eduard Van Agtmael

Op een zondag middag bellen 15 minuten wachten daarna heel bedreven en ervaren om veiligheidsdeur te openen waarvan sleutel Langs binnenkant was blijven zitten zonder ravage aanterichten Top gedaan en zeker niet te prijzig bedankt

 • Bianca Damen

Vandaag heeft de buurvrouw zich buitengesloten, de jonge man was op 20 minuten ter plaatsen om ons te helpen , hij is heel vlot , en vriendelijk , ik kan hem aan iedereen aanbevelen , nogmaals veel dank jongen voor uw hulp …

 • Danija T

Super fijne ervaring, in de nacht binnen 20 minuten ter plaatsen. Alles netjes vooraf afgesproken, ter plaatsen aangekomen en direct aan het werk gegaan. De deur schade vrij open gekregen en een super vriendelijke service.

 • Lukas Hanko

Service goed waar andere slotenmakers 500 euro voor vroegen deed meneer het voor de helft. Zeer bekwaam en vriendelijk in de service met uitleg voor de beste beveiliging er gratis bij ! Bel deze meneer in nood!

 • Nathalie Geeraerts

Zeer snelle reactie op mail om langs te komen voor een offerte te maken en dag erna al nieuwe cilinder komen plaatsen met voor al de bewoners ineens extra sleutels. Aan te raden slotenmaker met goede service.

 • Izzy Claerhout

Op 15 minuutjes aanwezig op een zaterdag, vriendelijke man die met zorg met onze deur omging. Volledig schadevrije depannage met achteraf nog even het advies om de factuur naar de brandverzekering te sturen.

 • Trans Invest Corporation

Snelle service, vriendelijke slotenmaker meerdere gebeld en dit bedrijf bood me de snelste en goedkoopste en eerlijkste prijzen. Voor af afgesproken en komt zijn afspraken na ! Je bent een redder in nood !

 • Juan Garcia

Snel, vriendelijke en correcte slotenmaker. Na me zelf buitengesloten te hebben is Meneer binnen het half uur ter plaatsen geraakt en heeft het schade vrij kunnen openen! Bedankt en zeker een aanrader

 • Asma Ebraymi

Ik ben heel snel geholpen en was meteen van mijn stress af. Een vakman die weet wat hij moet doen zodra je het probleem uitlegt. Ik weet wie ik altijd moet bellen als ik problemen heb aan mijn deur.

 • Marijke Patrik

Na inbraak bij mijn moeder, gebeld en stond binnen de 20 min bij haar aan de deur om het slot te vervangen. Erg aangename man, deftig advies, snelle service en correcte prijs! Bedankt voor de hulp.

 • Arenda Faasse

Geweldig goeie en snelle service, zeer vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar overkomend persoon. Heb je een slotenmaker nodig, hoef je niet verder te zoeken, ik kan je hem van harte aanbevelen!

 • Aicha Elkhalfioui

Snelle en correcte service, slotenmaker is zo snel mogelijk gekomen op zondagavond. Vakbekwaam en klantgericht; probleem meteen op een juiste manier opgelost. Ik ben zeer tevreden!!

 • Johanna Brouwers

Vandaag geholpen geweest door de lieve en zeer vriendelijke en behulpzame Mo met supergoed advies en de meest behulpzame slotenmaker van deurne echte aanrader ! Topservice …

 • Bart sydney Dienjes vercauteren

Ik had bijna de hoop opgegeven na paar keer proberen en het niet direct ging, maar deze man kende het woord opgeven niet. Wat een held nu kan ik weer lekker binne …

 • Marina Verbraeken

Perfect in de nacht een slot vervangen. dik en meer dan 5 sterren heeft dit bedrijf verdient. De vorige keer was ik bij een ander bedrijf 5x meer kwijt voor het zelfde !

 • Lejla Sokoli

Vriendelijke slotenmaker gekomen naar Willebroek om ons slot uit te boren en een volledig nieuw slot ingestoken. We zijn zeer content over de service en eerlijkheid

 • samira far

Super vriendelijke en professionele service. Correct, vakman,weet waar hij het over heeft en geduldig. Komt woord na en uitstekend werk. Zeer sterk aangeraden.

 • karim aloui

Sleutel in het slot afgebroken binnen 15 min werd het probleem verholpen! Ook de buiten deur viel niet meer in slot dit werd tevens gemaakt zeer vriendelijk!

 • Maurane De Meester

Zondagavond brak mijn sleutel af in het slot. Mo is meteen gekomen om dit op te lossen. Snel en professioneel werk voor een faire prijs, geweldige service!

 • T.C.

Heel snel en correcte jongeman. Heeft zijn best gedaan om zo min mogelijk schade te veroorzaken. Heel professioneel afgehandeld op een korte tijd. Dank u

 • Melissa Van Landeghem

Mijn mama is lyrisch over de vriendelijkheid en de hulp van deze man. Dank je wel voor de snelle en goede service voor mijn slot te vervangen! …

 • Kenjy B

Echt een top service Mo! Supersnel en supervriendelijk. En dat allemaal op zondag. Vooral niet twijfelen om deze slotenmaker op te bellen …

 • Michael Maris

Snelle service, vriendelijk, zelfs laat op de avond. Geen onnodige kosten aanrekenen en faire prijzen. Top, ik beveel deze man iedereen aan !

 • Ilham Biroukoutn

Super vriendelijke jongeman die professioneel en geduldig te werk gaat. En vooral netjes. Eerlijke prijzen! Merci voor de redding!

 • Nienke Perdomo

Sympathiek prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten toen hij het slot niet direct op voorraad had. Iemand die eerlijk zaken doet.

 • Astrid van der ven

Mo is een vriendelijke en behulpzame jongeman die onder goede kennis beschikt van sloten. Hij heeft zijn werk goed uitgevoerd!

 • Ozkan Kizilmese

Ben heel tevreden ...prachtige in de late uur geholpen worden perfecte service Heel vriendelijk en correct Heel veel bedankt

 • Yves Verspecht

Dit bedrijf op gebeld en er kon meteen een monteur komen en alles volgens afspraak verlopen bedankt voor de toffe service !

 • Sam Kenner

Top Service! Een man die zijn vak kent en altijd op tijd is. Response tijd is ook boven verwachting. Kortom een aanrader.

 • Berzouzerodaina B

De slotenmaker was snel met maken en was snel klaar. Ik heb nog nooit zo iemand hard zien werken met een redelijke prijs

 • Ochchan Mariam

Top service, was snel ter plaatse en Supersnel gefixt!! Bedankt ik bel je zeker opnieuw op als mij dit nogeens overkomt

 • kimo Huygelen

Zeer onbeleefde jonge. Zeer slechte service. Heeft mijn deur ingetrapt en kapot achtergelaten. Zeer on ervaren snotneus

 • Robbe Maselis

Vriendelijke en deskundige jongeman die werkelijk elk moment van de dag voor je klaarstaat. Snelle en correcte service.

 • Maeva Van M.

Enorm snel en vriendelijk geholpen! Heel flexibel en empathisch in mijn specifieke situatie. Thanks a million! …

 • Roumaissa B

Heel erg beleefde jongeman. Heel erg beleefd en snel en de koste zijn ook niet zo hoog! Echt een toppertje …

 • Has El

Zeer goede service en was er heel snel! Wist meteen wat er aan de hand was en regelde dit binnen no time. Aanrader!

 • Kathleen Bilsen

Een correcte jongeman die een eerlijke service leverde. Hij gaf ook een duidelijke, deskundige uitleg. Chapeau!!!!!

 • Ellen Barthels

Prima service. De enige slotenmaker die echt bereikbaar was op zondag. Nam de tijd om de beste oplossing te vinden.

 • kaat stappaerts

Snelle reactie, op 20 minuten tijd ter plaatse. Vriendelijke man die ons op 10 minuten tijd weer binnen kon laten.

 • bianca fonkel

jullie zijn super. Ik werd gelijk geholpen binnen een halfuur in de nacht was ik in mijn huis. Top service!!!

 • Amira Leurs

Zeer snelle service, kreeg de deur snel open dankzij hun heb ik mijn examens op tijd kunnen inleveren. Top !

 • Loïc Aelterman

Binnen het halfuur ter plaatse, heel fijne en vriendelijke man, heel veel skill en prijskwaliteit correct!

 • tuija sambaer

Top werk geleverd, super vriendelijk, veilig en wel thuis binnen geraakt. Mijn vaste slotenmaker vanaf nu!

 • Jamila Yachou

Fijn ervaring voor herhaling vatbaar en snel bereikbaar ik raad deze jongen man iedereen aan top werk!

 • soraya dahroui

Heel vriendelijke service en ben zeer snel geholpen. Deur zonder schade geopend. Echt een aanrader!!

 • Gerda

Zeer vriendelijk en behulpzaam! Hij was zeer snel ter plaatse en handelde alles snel en proper af.

 • bilal yaalou

Snelle service , goede kwaliteit & prijs verhouding ! Aanrader me snel geholpen binnen te geraken

 • Madina Nooristani

Snel ter plaatsen, goede kwaliteit en prijs verhouding en komt zijn woord na. Aanrader bedankt !

 • Sean Van Bortel

Nadat ik had gebeld, was de slotenmaker er op 10 min. Hartelijk bedankt! We zijn enorm tevreden!

 • celine vanderspickken

Super vriendelijke en snelle service (amper 10 minuten moeten wachten en dat om 22u ‘s avonds)!

 • Félicité J. Ishimwe

Top service, goede communicatie en een snelle reactie voor een goede prijs. Zeker een aanrader

 • Guy Fransen

Snel ter plaatse correcte service bij plaatsen nieuw slot ! Zeer vriendelijke behulpzame man.

 • Laila Merchan

Stond hier binnen het halfuur, hij is meteen binnen geraakt. Vriendelijke en vlotte service!

 • Chema Sell

De slotenmaker was er binnen 20 min. Snel, behulpzaam en vriendelijk. Top service. Bedankt!

 • N Lachhab

Een super snelle en goede service. Hanteert ook geen gekke prijzen. Zeker een aanrader!

 • Michael Lambrechts

Zeer tevreden over het werk en zeer professioneel en snel geholpen zeker aan te raden .

 • Moussa Hajou

Vlotte service, vriendelijk en heeft een beveiligde deur geopend zonder schade bedankt

 • Koen Tack

Deze jongeheer heeft ons net vakkundig uit de nood geholpen, nogmaals dank hiervoor!!!

 • Dale Cape

Heel snel gekomen, gepanserddeur, zonder beschadeging binnen geraakt. Wat een topper!

 • Alex Mp

Zeer vriendelijke service en de job was super snel klaar. Ik raad het zeker aan!!!

 • Yüksel

Snelle service, eerlijke prijs afspraak. Schade vrij geopend en zeer proffesioneel

 • Izaak Fetzmann

Midden in de nacht uit nood geholpen voor een eerlijke prijs en correct op tijd

 • Lenny vermeylen

Zeer vlug ter plekke. Hele goede service. Vriendelijke persoon met juiste info.

 • Leona Munkurize

Heel snel, vriendelijk, profesioneel. Kortom HEEL tevreden ! Zeker een aanrader

 • Caroline Demuynck

Was heel snel ter plaatse en was zeer snel klaar, zeker een aanrader! Dank je!

 • Romario De kimpe

Snel, vriendelijk en heeft uit de nood geholpen ! Aanrader komt zijn woord na

 • Tom Gerstmans

Heel content van de service, snel terplaatse en probleem goed opgelost! Top

 • Hennessy Weeda

Supersnelle service en uiterst sympathieke professional! Echt een aanrader

 • Noe Vandelind

Heeeel snel geholpen en heel vriendelijke man !!!! Zeker hun op bellen

 • Michael Surkol

Snel geholpen aan een prijs die vooraf duidelijk was besproken. Top !

 • Soukaina_ hd

Heel klantvriendelijk en was gelijk klaar hij was er ook heel snel!!

 • Sandra Blanchart

Was een goede vriendelijke sleutel maker met snelle en goeie service

 • Eva Crets

Super service !! Snel en efficient !!! Niet duur , echte aanrader!

 • Guy B GutRumbler

Vriendelijke man, geen verdoken kosten en niet duur! Top service

 • Renz Pareijn

Zeer snelle en vriendelijke bediening zonder schade aan de deur.

 • curtis de greef

Top service! Bedankt voor de snelle service! Zeker een aanrader!

 • Sonja Verstraten

Super snelle service eerlijke mens ! Goedkoper dan een ander !

 • Khadija Chll

Snelle top service, goed werk geleverd voor een goede prijs!!

Similar places

Slotenmaker AMG

237 reviews

Trapstraat 47, 2060 Antwerpen, België

24/7 Slotenmaker Antwerpen

88 reviews

Kernenergiestraat 19/10111, 2610 Antwerpen, Belgium